Wist je dat MijnEigenPlan nu beschikbaar is, de opvolger van AutiPlan?

Met nog meer mogelijkheden om zelfstandigheid, structuur en voorspelbaarheid te bevorderen.

Meer informatie op de MijnEigenPlan website!

Folders & Poster

Onlangs hebben wij een nieuwe folder en bijbehorende poster ontwikkeld. Er wordt nu hard gewerkt om bij alle relevante GGZ instellingen stapeltjes folders in de wachtkamers te krijgen en indien mogelijk een poster aan de muur.

Daarnaast zijn wij huisartsen aan het benaderen met dit zelfde doel, maar gezien het aantal huisartsenpraktijken in Nederland neemt dit nog behoorlijk wat tijd in beslag.

Wil je helpen? Graag! Weet je een goede (openbare) plek om een poster op te hangen en folders neer te leggen van AutiPlan? Heb je toestemming van de eigenaar? Wij sturen je graag een stapeltje folders toe!

Ook als je in de zorgverlening werkt en AutiPlan wilt aanbevelen bij mensen die baat bij AutiPlan kunnen hebben sturen we graag foldermateriaal op.

Stuur ons even een berichtje met je adres en waar je de folders voor wilt gebruiken en we sturen ze zo spoedig mogelijk op!

Welcome!

We will use this blog and news section to keep you updated on the latest AutiPlan developments, interesting related news & tips and tricks on how to use the AutiPlan application.


Follow AutiPlan:


Navigate to: