Wist je dat MijnEigenPlan nu beschikbaar is, de opvolger van AutiPlan?

Met nog meer mogelijkheden om zelfstandigheid, structuur en voorspelbaarheid te bevorderen.

Meer informatie op de MijnEigenPlan website!

Nu beschikbaar: weekoverzichten!

We hebben regelmatig de wens gekregen om een weekoverzicht toe te voegen aan AutiPlan en zijn dan ook erg blij om te melden dat deze nu beschikbaar is!

Met het weekoverzicht heeft de gebruiker van de planning naast de gedetailleerde dagplanning een goed overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van een week.

Hoe werkt het?

In het scherm waar je voor een specifieke dag een planning maakt kun je nu per activiteit aangeven of deze ook in het weekoverzicht getoond moet worden. Klik hiervoor op het icoontje.

Vervolgens kun je bij het printen naast het dagoverzicht ook een weekoverzicht uitdraaien. Het weekoverzicht is ook beschikbaar in de WebViewer als nieuwe tab onder in het scherm. De weekoverzichten werken ook goed in samenwerking met dagkleuren.

In de toekomst willen we ook extra print instellingen toevoegen en maken we het weekoverzicht ook beschikbaar in de Android app.

Om jullie de kans te geven het weekoverzicht goed te testen is deze nu tijdelijk binnen de gratis versie van AutiPlan te gebruiken!<\p>

Andere (kleine) verbeteringen

  • Het is nu mogelijk de week te laten starten op maandag of zondag.
  • Sjablonen worden nu ook weergegeven op het persoon detail scherm.
  • We hebben de knop voor automatisch herhalen verplaatst naar het persoon detail scherm.
  • Je kunt nu ook sjablonen kopieren, klik hiervoor op het kopieer icoon.

Tot slot

Mis je iets of heb je een suggestie of idee voor weekoverzichten of andere onderdelen? Laat het ons weten, we blijven AutiPlan graag verbeteren!

Welcome!

We will use this blog and news section to keep you updated on the latest AutiPlan developments, interesting related news & tips and tricks on how to use the AutiPlan application.


Follow AutiPlan:


Navigate to: