Wist je dat MijnEigenPlan nu beschikbaar is, de opvolger van AutiPlan?

Met nog meer mogelijkheden om zelfstandigheid, structuur en voorspelbaarheid te bevorderen.

Meer informatie op de MijnEigenPlan website!

Nieuwe mogelijkheden planner

We hebben het afbeeldingenbeheer verbeterd: zo is het nu mogelijk om eigen afbeeldingen beter te organiseren door ze in een eigen afbeeldingmap te plaatsen.

De map kan naast een naam ook een eigen afbeelding krijgen zodat hij snel is te herkennen. Op deze manier kun je eenvoudig je eigen afbeeldingen uploaden en deze zelf onderverdelen in logische groepen.

Naast eigen afbeeldingen sets zijn er 2 nieuwe set afbeeldingen bijgekomen:

  • Sclera light: een lichte variant van de bekende Sclera pictogrammen
  • Colourful: een nieuwe kleurige pictogrammen set

Colourful is een hele nieuwe pictogrammenset van ongeveer 200 plaatjes, we willen deze in de toekomst gaan uitbreiden met verzoeken van de gebruikers. Pictogrammen die je graag zou willen zien kun je aan ons doorgeven; wij voegen dan regelmatig de meest gevraagde pictogrammen toe!

De Colourful set is onderdeel van de volledige versie maar door iedereen volledig te testen in de proefperiode.

We hebben een aantal verbeteringen in het afbeeldingenbeheer van de planner doorgevoerd en de nieuwe afbeeldingen set met kleur is nu beschikbaar!

Planning overzicht voor meerdere personen

Ook nieuw is dat je nu een PlanViewer overzicht in de browser kunt openen welke voor iedereen de planning tegelijk laat zien.

De planning voor meerdere personen wordt in kolommen naast elkaar getoond. Ideaal dus voor een centraal computer scherm of scherm aan de muur voor een groep of in een gezin!

Je kunt de PlanViewer voor groepen met gelijktijdige weergave vinden in de planner wanneer je doorklikt naar "PlanViewer".

Welcome!

We will use this blog and news section to keep you updated on the latest AutiPlan developments, interesting related news & tips and tricks on how to use the AutiPlan application.


Follow AutiPlan:


Navigate to: