Wist je dat MijnEigenPlan nu beschikbaar is, de opvolger van AutiPlan?

Met nog meer mogelijkheden om zelfstandigheid, structuur en voorspelbaarheid te bevorderen.

Meer informatie op de MijnEigenPlan website!

Over ons

AutiPlan is uit eigen behoefte ontstaan. Eén van mijn (Ger) kinderen heeft een autisme spectrum stoornis, waardoor er elke dag op een whiteboard een planning met tekeningetjes gemaakt moest worden. Hier waren we elke dag zo'n 20-25 minuten mee bezig, een vervelende en elke dag terugkerende klus.

Dat moest toch makkelijker en sneller kunnen!

Na een vruchteloze zoektocht op internet heb ik mijn goede vriend Wouter gevraagd om samen een hulpmiddel te maken dat hierbij kan helpen. Omdat ik natuurlijk niet de enige ouder ben met dit probleem, moest het programma voor iedereen te gebruiken zijn.

AutiPlan is geboren!

Júist omdat ik uit eigen ervaring weet hoe belangrijk een duidelijke planning met pictogrammen is voor een kind met autisme, is het zo belangrijk dat er ook een gratis versie beschikbaar is voor thuisgebruik. Zo is er geen enkele belemmering voor ouders om de broodnodige structuur en voorspelbaarheid te bieden aan hun kinderen.

In de loop der jaren hebben wij honderden reacties van mensen gekregen die erg blij zijn met AutiPlan! Het zal dan ook niemand verbazen dat wij erg veel voldoening uit ons werk halen en dat we erg blij zijn een verschil te kunnen maken voor al deze mensen.

Wij willen dan ook iedereen bedanken die feedback en reacties heeft gegeven! Natuurlijk ook aan degenen die anderen hebben verteld over AutiPlan, jullie zijn onmisbaar!


Neem contact met ons op via info@autiplan.com

  • KVK: 55266843
  • IBAN: NL31ABNA0620106840
  • BTW: NL851631770B01
  • BIC: ABNANL2A


Ger Apeldoorn

ger@autiplan.com

Wouter Houweling

wouter@autiplan.com